Galabet Gala Mağaza Bölümü

Galabet gala mağaza bölümü, üyelerin çark sayfasında yer alan mini oyunu oynayarak kazandıkları puanları çeşitli bonuslarla takas edebildikleri bir alandır. Kullanıcılar sahip oldukları kuponlarla ana menüde yer alan gala çark sayfasına girerek çevrim yapabilirler. Yaptıkları çevrim sonrasında elde ettikleri puanları da dilerlerse freespine ya da bonus bakiyeye dönüştürebilirler. Tabii ki çevrim yapabilmeniz için öncelikle kupona sahip olmanız gerekir. Kuponları düzenlenen etkinliklerden ya da resmi sosyal medya hesaplarını takip ederek elde edebilirsiniz.

Galabet Gala Mağaza Bölümü Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Galabet gala mağaza bölümü sade ve oldukça kullanışlı bir sayfadır. Sayfayı ilk açtığınızda sağ üst köşede sahip olduğunuz puanları görebilirsiniz. Alt kısımda farklı puanlarda birçok seçenek yer alır. Bunlar arasından sahip olduğunuz puana göre istediklerinizi seçip satın alabilirsiniz. Eğer almak istediğiniz ödül için puanlarınız yetersizse, etkinliklere katılarak ya da sosyal medya hesaplarındaki çekilişler sayesinde ekstra kuponlar kazanabilir ve bunları çark bölümünde değerlendirebilirsiniz. Aşağıda ilgili alanda sunulan bazı seçenekleri bulabilirsiniz:

  • Gala Crash oyununda 200 TL Bonus: 2000
  • 4’lü kombine 200 freebet: 2000
  • Türkçe Rulet 50 TL bonus: 500
  • Canlı Tombala 100 TL bonus: 1000 puan ile satın alabilirsiniz.

Tabii ki mağaza içerisinde burada yer alan seçeneklerden çok daha fazlasını bulabilir ve sevdiğiniz oyunlar için freesepin ve freebet satın alabilirsiniz.

Galabet Gala Palace oyunu ile hem eğlenceli vakit geçirip hem de ciddi kazançlar elde edebilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*